1. 视频
  2. 图片
儿童医院 | Nature Trail

原创 长期 04-26

案例介绍

杰森·布鲁日工作室为大奥蒙德街儿童医院完成了一个独特的项目,以改善他们的戏剧之旅。

其目的是设计和安装一个分散注意力的艺术品,帮助创建一条平静但引人入胜的路线,最终让患者到达麻醉室。灵感来源于将患者的旅程视为一条“自然小径”的想法,医院的墙壁变成了天然画布,数字了望点向路人展示各种“森林生物”,包括马、鹿、刺猬、鸟和青蛙。

这件作品已经安装在医院新的摩根士丹利临床大楼的剧院楼层,这是米塔尔儿童医疗中心的第一部分。

Jason Bruges Studio has completed a unique project for Great Ormond Street Hospital for children to improve their journey to theatre.

The brief was to design and install a distraction artwork helping to create a calming yet engaging route that culminates in the patient’s arrival at the anaesthetic room. Inspiration came from the idea of viewing the patient journey as a ‘Nature Trail’, where the hospital walls become the natural canvas, with digital lookout points that reveal the various ‘forest creatures’, including horses, deer, hedgehogs, birds and frogs, to the passerby.

The work has been installed in the theatres floor within the hospital’s new Morgan Stanley Clinical Building, the first part of the Mittal Children’s Medical Centre.

设备组成
参考预算
案例参与

* 文章为作者独立观点,不代表数艺网立场转载须知

本文内容由数艺网收录采集自微信公众号Jason Bruges Studio ,并经数艺网进行了排版优化。转载此文章请在文章开头和结尾标注“作者”、“来源:数艺网” 并附上本页链接: 如您不希望被数艺网所收录,感觉到侵犯到了您的权益,请及时告知数艺网,我们表示诚挚的歉意,并及时处理或删除。

公共空间 儿童娱乐 装置艺术 儿童医院 数字艺术

5757 举报

10力荐

数艺评分已有人评分

暂无评分
登录| 注册 后参与评论
Jason Bruges Studio

Jason Bruges Studio

英国

分包方 · 「Lab」系列